Paste cu praz

Printeaza

Paste cu praz cu: vanata, ulei de masline, rosii, praz, piper.

Ingrediente:Paste cu praz

  • 100 g paste cu formă de tub
  • o vânătă
  • 50 ml ulei de măsline
  • 2 roşii
  • 1/2 fir de praz
  • piper după gust

 

Mod de preparare:

In apa clocotită şi puţin sărată, se răstoar­nă pastele să fiarbă.

Intre timp, se călesc prazul tocat mărunt cu vânătă şi roşiile. După ce au fiert, pastele se strecoară, se trec sub un jet de apă rece şi se lasă să se scurgă foarte bine.

Apoi, se combină cu legu­mele călite, se adaugă uleiul de măsline, piperul, se amestecă şi se servesc calde.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Paste cu praz
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.