Paste cu piept de pui

Printeaza

Paste cu piept de pui: paste-scoici, piept de pui, suc de rosii, sare, piper, patrunjel verde, ulei.


Ingrediente:Paste_cu_piept_de_pui.png

  • 1 pungă de paste  scoici
  • 2 bucăţi piept de pui dezosat
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde
  • 5-6 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Intr-o oală pui la fiert pieptul de pui şi apă mai multă. Laşi să fiarbă 25-30 de minute, după aceea îl scoţi cu o paletă şi îl laşi puţin la răcit. în zeama rămasă, pui pas­tele – scoici la fiert, cu puţină sare, timp de 20 de minute. Amesteci din când în când cu o paletă să nu se lipească.

Tai pieptul de pui cubuleţe şi-l pui într-o cratiţă cu 5-6 linguri de ulei sau cu 1 cub de unt. Căleşti totul timp de 5 minute. Amesteci scoicile scurse de zeamă cu bucăţelele de piept de pui şi cu uleiul ce a rămas în tigaie.

Pui puţin piper şi ornezi cu pătrunjel verde. Serveşti pastele cât sunt calde, cu sau fără sos de rosii.

Paste cu piept de pui

Paste_cu_piept_de_pui.png

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.