Paste cu piept de pui si smantana

Printeaza

Paste cu piept de pui si smantana din: piept de pui, unt, pesmet, paste, smantana, frunze de busuioc, rosii cherry, sare, ulei.

 

Ingrediente:Paste_cu_piept_de_pui_si_smantana

  • 400 g piept de pui
  • 100 g unt
  • 3 linguri pesmet
  • 300 g paste
  • 200 ml smantana
  • 3-4 frunze busuioc
  • un ciorchine rosii cherry
  • sare
  • 2-3 lingurite ulei

 

Mod de preparare:

Se pun pastele sa fiarba conform instructiunilor de pe cutie.

Dupa ce au fiert, se scot in sita, se dau prin jet de apa rece si se scurg. dau prin jet de apă rece şi se scurg. Separat, se taie pieptul de pui cubuleţe.

Se condimentează cu sare şi piper şi se călesc, la foc mic, în unt.

După ce s-au rumenit, se amestecă cu smântână. Se tapetează tava cu unt, cu pesmet şi se presară pastele, se adaugă pieptul de pui şi sosul de smântână, roşiile cherry tăiate jumătăţi şi se lasă să se rumenească. Se servesc cu busuioc.

Paste cu piept de pui si smantana

Paste_cu_piept_de_pui_si_smantana

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.