Paste cu piept de pui si capere

Printeaza

Paste cu piept de pui si capere din: paste, piept de pui, ulei, capere, usturoi, busuioc.

Ingrediente:Paste cu piept de pui si capere 

  • 1 piept de pui
  • 300 g paste
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 ardei capia
  • 2 căţei de usturoi
  • 100 ml suc (pastă de roşii) sare
  • busuioc verde

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe pachet, într-o tigaie se rumeneşte usturoiul în ulei. Se adaugă cubuleţe de carne şi se lasă să se rumenească.

Se coc ardeii, se decojesc şi se pasează. într-o tigaie se pun o lingură de ulei de măsline, pasta de ardei, 1 căţel de usturoi tocat şi pasta de roşii.

Se lasă să fiarbă, apoi se adaugă busuioc.

Se toarnă sosul peste came şi se lasă 2 minute pe foc. Pastele se scurg, se aşază în farfurii, se toarnă sosul şi se decorează cu busuioc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.