Paste cu piept de porc afumat

Printeaza

Paste cu piept de porc afumat din: paste, rosii in bulion, carne tocata de vita, carne tocata de porc, piept de porc afumat, unt, morcov, telina, ceapa, vin rosu, foi de dafin, sare, piper.

Ingrediente:Paste_cu_piept_de_porc_afumat

  • un pachet paste
  • 600 g rosii in bulion
  • 300 g carne tocata de vita
  • 150 g carne tocata de porc
  • 50 g piept de porc afumat
  • 50 g unt
  • un morcov
  • putina telina
  • o ceapa
  • 100 ml vin rosu
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pun la călit în unt ceapa, morcovul şi telina, tăiate mărunt.

Se adaugă şi pieptul de porc tăiat cuburi şi apoi cele două tipuri de carne tocată.

Se lasă până ce carnea îşi schimbă culoarea, se toarnă vinul şi se dă un clocot.

Apoi se pun roşiile cu tot cu sos, foile de dafin şi se presară cu sare şi piper.

Se lasă la foc mic să fiarbă cât să se întrepătrundă bine carnea şi să scadă şi sosul.

Se fierb pastele si se aduc la masă cu sosul de carne.

Paste cu piept de porc afumat

Paste_cu_piept_de_porc_afumat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.