Paste cu piept de curcan

Printeaza

Paste cu piept de curcan din: usturoi, ceapa, rozmarin, cimbru, piept de curcan, faina, ulei de masline, pasta de rosii, vin, rosii, paste, sare, piper.

Ingrediente:Paste cu piept de curcan

  • 3 căţei de usturoi
  • 2 cepe
  • 1 crenguţă de rozmarin
  • 6 crenguţe de cimbru
  • 500 g piept de curcan
  • 2 linguri făină
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri pastă de roşii
  • 100 ml vin roşu (sau supă)
  • 1 cutie roşii (425 ml)
  • 300 g paste late
  • sare
  • piper

Preparare:

Tăiaţi ceapa şi usturoiul felioare rotunde. Spălaţi rozmarinul şi cimbrul, apoi tocaţi-le mărunt. Spălaţi pieptul de curcan, uscaţi-l cu un şervet de bucătărie şi tăiaţi-l oblic, în felii subţiri. Amestecaţi-I cu verdeaţă şi făină.

Incingeţi uleiul într-o tigaie mare şi prăjiţi carnea câte 2 minute pe ambele părţi. Adăugaţi usturoiul şi ceapa şi prăjiţi încă un minut, amestecând continuu. Adăugaţi pasta de roşii, vinul şi roşiile la cutie şi lăsaţi totul să fiarbă la foc mic 10 minute.

Intre timp, fierbeţi pastele în apă cu sare.Carnea o sarati si o piperati. Serviti-o impreuna cu pastele scurse si ornati mancarea dupa cum doriti.

Paste cu piept de curcan

Paste cu piept de curcan

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • PASTE CU PIEPT DE CURCAN
  • paste cu curcan
  • paste cu carne de curcan
  • spaghete cu piept de curcan
Sumar
recipe image
Nume reteta
Paste cu piept de curcan
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.