Paste cu pesmet

Printeaza

O reteta gustoasa de paste cu pesmet, zahar, ulei, sare si scortisoara.

Ingrediente: Paste cu pesmet

  • 1/2 pungă de paste fără ou
  • 200-300 g pesmet
  • 5 linguri zahăr
  • ulei pentru prăjit pesmetul
  • 1 vârf de cuţit de sare
  • 1 vârf de linguriţă de scorţişoară

 

Mod de preparare:

Pui pastele la fiert în apă cu sare şi le fierbi aproximativ 15-20 de minute, căci pastele fără ou, din grâu dur, fierb mai greu.

Cât timp fierb pastele, într-o tigaie căleşti pesmetul în ulei, până devine rumen, apoi adaugi zahărul, scorţişoara şi stingi focul.

Scurgi pastele de apa în care au fiert, le clăteşti cu apă rece, le scurgi din nou şi le torni în tigaie peste pesmetul cu zahăr din tigaie.

In funcţie de gust, le poţi consuma şi cu nucă fin măcinată.

Paste cu pesmet

Paste cu pesmet

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • macaroane cu pesmet
  • paste cu pesmet

1 comentariu

  1. Au iesit bune pastele cu pesmet?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.