Paste cu naut, rosii si ardei

Printeaza

Paste cu naut, rosii si ardei din: macaroane sau spaghete, năut fiert conservat, parme­zan, cepe verzi, usturoi verde, roşii cherry, busuioc verde, coriandru verde, vin alb, ardei rosii, ardei verzi, ardei iuţi, ulei de masline.

 

Ingrediente:Paste_cu_naut_rosii_si_ardei

  • 500 g macaroane sau spaghete
  • 2 căni năut fiert conservat
  • 2-3 linguri parme­zan
  • 2 cepe verzi
  • 2 fire usturoi verde
  • 6 roşii cherry
  • 2-3 fire de busuioc verde
  • coriandru verde
  • 1 ceaşcă vin alb
  • 2 ardei roşii
  • 2 ardei verzi
  • 2 ardei iuţi
  • ulei de măsline

Mod de preparare:

Fierbi pastele în apă uşor sărată. Scurgi paste­le fierte şi le treci printr-un jet de apă rece.

Cureţi ceapa şi usturo­iul. Tai ceapa julien, ardeii în fâşii, usturoiul în felioa­re, roşiile în jumătăţi, iar busuiocul şi coriandrul mărunt.

Incingi uleiul într-o tigaie şi căleşti ceapa, usturoiul, roşiile, busuio­cul şi coriandrul.

Stingi cu vinul, după care adaugi ardeii tăiaţii fâşii, ardeiul iute tăiat în rondele fine, sare şi piper după gust, iar la final năutul fiert.

Laşi totul la foc mic, timp de 5-6 minute, până se înmoaie legumele.

Amesteci pastele cu sosul şi presari deasupra fiecărei porţii parmezan ras şi coriandru. Decorezi cu roşii cherry.

Paste cu naut, rosii si ardei

Paste_cu_naut_rosii_si_ardei

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Paste cu carne şi ciuperci

Paste cu chiftelute, naut si legume

Paste cu chiftelute, naut si legume din: carne de porc, paste, faina, ou, dovlecei, vinete, ardei, naut, ulei. Ingrediente: 400 g carne de porc tocată 2 linguri faină 1 ou sare piper 400 g paste (spaghete) 100 g dovlecei 100 g vinete 100 g ardei 100 g năut fiert 1 ruccola 3 linguri ulei de […]

 

Paste cu rosii, carnati si naut

Paste cu rosii, carnati si naut din: ulei de masline, carnat, seminte de chimion, usturoi, boia, rosii, naut, sare, piper, paste, spanac, parmezan. Ingrediente: ulei de masline 1 carnat 1 lingurita seminte de chimion 1 catel de usturoi 1 praf de boia 400g rosii tocate 1 conserva naut sare, piper 1 pachet paste 2-3 cani […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.