Paste cu mousse de dovlecei

Printeaza

Paste cu mousse de dovlecei din: paste (penne rigate), dovlecei, rosii, usturoi, smantana, mozzarella, busuioc si sare.

 

Ingrediente:Paste cu mousse de dovlecei

  • 300 g paste (penne rigate)
  • 2 dovle­cei
  • 2 roşii
  • 2 căţei de usturoi
  • 200 ml smântână
  • 125 g mozzarella
  • 200 g mozzarella rasă
  • frunze de busuioc
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele al dente, în apă cu sare. Intre timp, cureţi usturoiul şi speli legumele şi frunzele da busu­ioc. Roşiile le cureţi de coajă şi le tai cubuleţe, la fel tai şi dovleceii.

Cubuleţele de dovlecei, busuiocul, usturoiul, sarea şi smântână le mixezi, până obţii o spumă.

Torni sosul obţinut peste pastele fierte al dente şi scurse de apă, după care amesteci uşor cu o lingură. Adaugi cubuleţele de mozzarella şi de roşii.

Amesteci puţin, iar deasupra presari mozza­rella rasă. Introduci tava în cuptorul preîncălzit la 200°C, timp de 20-25 de minute.

 

 

Paste cu mousse de dovlecei

Paste cu mousse de dovlecei

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.