Paste cu legume si cascaval

Printeaza

Paste cu legume si cascaval din: paste, ulei de masline, ardei, ceapa rosie, margarina, sparanghel, busuioc, sare, piper, cascaval.

Ingrediente:Paste_cu_legume_si_cascaval

  • 300 g paste fără ou
  • 2-3 lingurite ulei de măsline
  • 2 ardei galbeni
  • 1 ceapă roșie
  • 50 g margarină
  • 5-6 roșii cherry
  • 1 legatura sparanghel
  • 2-3 frunze busuioc
  • sare
  • piper alb
  • cașcaval

 

Mod de preparare:

Pastele se pun să fiarbă în apa clocotită cu sarea şi uleiul de măsline. După ce au fiert, se scot şi se lasă în apă rece să se limpezească. Se scot din apă şi se acoperă cu o folie de plastic. Se curăţă sparanghelul, se spală, se leagă în mănunchi, apoi se pune să fiarbă în apă cu sare. După ce a fiert, se scoate şi se lasă să se scurgă.

Se curăţă ceapa şi ardeii, se spală şi se taie mărunt. Se călesc în margarina topită sau ulei şi se condimentează cu sare şi piper, după gust. Se adaugă sparanghelul tăiat bucăţele şi, la sfârşit, se pun roşiile tăiate. Se lasă să se înăbuşe.

Se pun pastele într-un bol şi se amestecă cu legumele călite. Se servesc ornate cu caşcaval ras şi cu frunzuliţe de busuioc.

Paste cu legume si cascaval

Paste_cu_legume_si_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.