Paste cu legume si branză

Printeaza

Paste cu legume si branză

Ingrediente:Paste cu legume si branză

  • 500 g paste făinoase
  • 250 g brânză
  • 1 ceapă
  • 100 g fasole verde
  • 4 roşii
  • 1 legătură pătrunjel
  • 4 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi fasolea, o rupi bucăţi, o speli şi o pui la fiert în apă cu sare, iar separat fierbi pastele. Tai ceapa mărunt, o căleşti în ulei, apoi adaugi roşiile decojite şi tăiate bucăţele şi fasolea fiartă şi scursă.

Mai laşi pe foc mic 10-15 minute, apoi sărezi după gust şi adaugi legumele călite peste pastele fierte şi strecurate. La sfârşit, pui brânza tăiată cubuleţe şi pătrunjel tăiat fin.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.