Paste cu kaizer si carnati

Printeaza

Paste cu kaizer si carnati din: spaghete, unt, kaizer, carnati, sos arrabbiata, busuioc, piper, ceapa, zahar, morcovi, mazare, sare, patrunjel.

Ingrediente: Paste_cu_kaizer_si_carnati

  • 1 pachet de spaghete
  • 1 lingură unt
  • 50 g kaizer afumat
  • 2 cârnaţi afumaţi
  • 1 borcan de sos arrabbiata
  • 1 linguriţă busuioc
  • 1 vârf de cuţit piper
  • 1 ceapă
  • 1 vârf de cuţit zahăr
  • 200 g amestec de morcovi şi mazăre
  • sare
  • pătrunjel proaspăt

Mod de preparare:

Fierbi pastele în apă cu sare.

Stingi focul, le acoperi cu un capac, iar după 5 minute le pui în strecurătoare, le treci printr-un jet de apă rece şi le laşi să se scurgă.

Tai kaizerul şi cârnaţii în felioare.

Cureţi ceapa şi o toci mărunt.

Topeşti untul într-o tigaie şi căleşti kaizerul, cârnaţii, ceapa şi amestecul de legume.

Când sunt gata, adaugi busuiocul, sosul, zahărul, pastele şi piperul şi le amesteci uşor, 1-2 minute, la foc mic. La final presari pătrunjel proaspăt tocat.

Paste cu kaizer si carnati

Paste_cu_kaizer_si_carnati

Pofta buna!

 


 

poate te intereseaza si:

Paste cu varza si kaizer

O reteta delicioasa de paste cu: varza, ceapa, kaizer, ulei, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 2 verze (una murată şi una crudă) 2 morcovi 6 cepe mijlocii 300 g kaizer 800 g paste (penne sau tăiţei) 100 ml ulei un vârf de cuţit de cimbru sare piper   Mod de preparare: Fierbi varza cam 30 de […]

 

retete

Paste la cuptor cu ciuperci, kaizer si smantana

Paste la cuptor cu ciuperci, kaizer si smantana din: penne, ciuperci, ceapa, ardei capia (sau ardei gras), kaizer, smântână pentru gătit, lapte, făină, caşcaval, sare, piper, ulei de măsline. Ingrediente: 1 pungă de penne 1 cutie de ciuperci feliate (sau 400 g ciuperci crude) 1 ceapă mică 2 ardei capia (sau ardei gras) 300 g kaizer 200 ml smântână pentru gătit 200 […]

 

Paste cu branza si kaizer

Paste cu branza si kaizer din: usturoi, ulei de masline extravirgin, ceapa, frunze de cimbru, kaizer, linguine, branza de capra si patrunjel. Ingrediente: căţeii de la 1 căpăţână de usturoi, necurăţaţi 4 linguri ulei de măsline extravirgin,  plus extra pentru servit 3 cepe, tăiate în felii subţiri 2 linguri frunze de cimbru proaspăt 12 felii […]

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte bune pastele cu kaize

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.