Paste cu fructe de mare in vin

Printeaza

Paste cu fructe de mare in vin din: paste, creveti, caracatita, rosii, usturoi, ulei, vin.

Ingrediente:Paste cu fructe de mare in vin

  • 1 pungă cu paste
  • 300 g creveţi prefierţi
  • 200 g caracatiţă
  • 250 g roşii cherry
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 20 ml vin alb
  • sare
  • busuioc şi oregano uscate

 

Mod de preparare:

In tigaia cu ulei se pun usturoiul întreg şi ardeiul tăiat, iar după ce şi-a eliberat aroma, se scoate usturoiul, se adaugă vinul şi se lasă la infuzat 3-4 minute, apoi se adaugă roşiile, jumătate din ele tăiate.

După ce s-a format sosul, se pun creveţii, caracatiţa, busuioc, oregano, iar după 2-3 minute se opreşte focul şi se adaugă sare după gust.

Se amestecă cu pastele fierte după indicaţii şi bine scurse, apoi se serveşte imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.