Paste cu ciuperci si piept de porc

Printeaza

Paste cu ciuperci si piept de porc din: hribi congelaţi, piept de porc neafumat, ulei, vin alb sec, tăieţei laţi, pătrunjel, sare, piper.

Paste_cu_ciuperci_si_piept_de_porc

Ingrediente:

  • 1 pungă hribi congelaţi
  • 150 g piept de porc neafumat
  • 1 lingură ulei
  • 200 ml vin alb sec
  • 1 pungă tăieţei laţi
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Pieptul de porc se taie cuburi care se pun la călit în ulei. Se adaugă ciupercile dezghe­ţate, se călesc 2 minute si apoi se toarnă vinul.

Se pune capac şi se lasă 20 de minute la fiert. Intre timp, se fierb pastele şi se scurg, se amestecă cu baco- nul şi ciupercile, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se servesc cu pătrunjel.

Paste cu ciuperci si piept de porc

Paste_cu_ciuperci_si_piept_de_porc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.