Paste cu ciuperci si piept de porc
PrinteazaPaste cu ciuperci si piept de porc din: hribi congelaţi, piept de porc neafumat, ulei, vin alb sec, tăieţei laţi, pătrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 pungă hribi congelaţi
- 150 g piept de porc neafumat
- 1 lingură ulei
- 200 ml vin alb sec
- 1 pungă tăieţei laţi
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pieptul de porc se taie cuburi care se pun la călit în ulei. Se adaugă ciupercile dezgheţate, se călesc 2 minute si apoi se toarnă vinul.
Se pune capac şi se lasă 20 de minute la fiert. Intre timp, se fierb pastele şi se scurg, se amestecă cu baco- nul şi ciupercile, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se servesc cu pătrunjel.
Paste cu ciuperci si piept de porc
Pofta buna!