Paste cu ciuperci, arpagic si branza gouda

Printeaza

 Paste cu ciuperci, arpagic si branza gouda din: paste, sare, oua, ciuperci, arpagic, unt, apa, supa, smantana, piper, gouda.

Ingrediente: Paste cu ciuperci, arpagic si branza gouda

  • 300 g paste spiralate
  • sare
  • 4 ouă
  • 300 g ciuperci
  • 1 legătură arpagic
  • 1 lingură unt
  • 100 ml supă
  • 150 g smântână
  • piper
  • 150 g brânza gouda, rasă

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Fierbeţi ouăle tari, turnaţi apă rece pe ele, apoi curăţaţi-le coaja. Tăiaţi ciupercile felii subţiri, iar arpagicul inele.

Incingeţi cuptorul la 200°C. Căliţi în unt ciupercile scurse, turnaţi supa şi daţi într-un clocot, încorporaţi smântână şi condimentaţi. Tăiaţi 2 ouă felii ro­tunde şi tocaţi restul.

Amestecaţi pastele cu sosul pregătit, jumătate din brânză şi ouăle tocate. Puneţi totul într-o formă de sufleu, presăraţi arpagicul şi brânza, aşezaţi rondelele de ouă şi coaceţi totul circa 20 de minute.

Paste cu ciuperci, arpagic si branza gouda

Paste cu ciuperci, arpagic si branza gouda

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Vreau si eu din pastele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.