Paste cu chiftele

Printeaza

 

O reteta delicioasa de paste cu chiftele din: carne tocata, paste, ceapa, ou, usturoi, paine si verdeata.

Ingrediente: Paste cu chiftele

  • 300 g carne tocată
  • 1/2 pachet de paste linguini
  • 1 ceapă mică
  • 2-3 căţei usturoi
  • 1 ou
  • 1 felie pâine înmuiată
  • 1 legătură verdeaţă

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele în apă cu sare conform indicaţiilor de pe pachet. Dacă vrei să arate, la final, ca la italieni, pune-le la fiert întregi. Dai prin maşină carnea împre­ună cu ceapa şi apoi pâinea înmuiată.

In acest amestec adaugi oul, porc, verdeaţa, ames­teci şi formezi chfteluţele. Le dai prin făină şi le prăjeşti, în funcţie de gust, poţi con­suma pastele numai cu chif­tele, sau le poţi adăuga sos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.