Paste cu cerneala de sepie

Printeaza

Paste cu cerneala de sepie din: paste cu cerneala de sepie, dovlecei, ceapa verde, mazare, ardei iute, ardei capia, zahar, amidon, otet, ulei de masline, busuioc, susan, sare, piper.

Ingrediente:Paste cu cerneala de sepie

  • 400 g paste cu cemeală de sepie
  • doi dovlecei
  • o legătură ceapă verde
  • 250 g mazăre
  • un ardei iute
  • doi ardei capia
  • 70 g zahăr
  • 6 g amidon
  • 30 g oţet
  • 150 ml ulei de măsline
  • busuioc
  • susan
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ardeii se spală, se taie ctuburi şi se pun într-o oală cu zahărul tos, oţetul de vin, o cană cu apă, sare şi piper. Se fierb până scade amestecul, se pasează cu un blender, apoi se pune din nou pe foc, adăugând amidonul dizolvat în puţină apă şi se ţine pe foc până devine ca un sos.

Dovleceii se taie ciuburi, se amestecă cu sare, ceapa tocată, mazărea fiartă, puţin ulei de măsline, piper şi busuioc tocat după gust. Se amestecă bine, se pun pe o tavă tapetată cu hârtie, se coc în cuptorul încins până devin aurii, apoi se amestecă bine cu pastele fierte, sosul iute, susan şi busuioc tocat.

 

Paste cu cerneala de sepie

Paste cu cerneala de sepie

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.