Paste cu carne tocata de vita

Printeaza

Paste cu carne tocata de vita din: ceapa, ulei, usturoi, ardei gras, carne de vita, vin rosu, rosii decojite, sos worcester, zahar, ketchup, sare, piper, spaghete, patrunjel, parmezan.

Ingrediente:Paste_cu_carne_tocata_de_vita

  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei gras rosu
  • 500 g carne de vita
  • 200 ml vin rosu
  • 600 g rosii decojite
  • 1 lingura sos worcester
  • jumatate lingurita zahar
  • 1 lingura ketchup
  • sare si piper
  • 400 g spaghete
  • 2 linguri patrunjel, tocat marunt
  • 75 g parmezan

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie, încinge uleiul de măsline şi sotează o ceapă, tocată mărunt, până când devine sticloasă. Adaugă căţeii de usturoi, zdrobiţi, şi ţine pe foc amestecând continuu, timp de aproximativ două minute.

Adaugă ardeiul gras, taiat felii, şi continuă să ţii pe foc timp de trei minute.

Adaugă carnea de vită, tocată, şi căleşte la foc mic, timp de aproximativ 5 minute. Stinge cu vinul roşu, sec, şi adaugă roşiile decojite, sosul worcester, jumătate linguriţă zahăr şi ketchup-ul.

Asezonează cu un praf de sare şi piper. Acoperă vasul cu capac şi Iasă să fiarbă înăbuşit timp de 25 de minute. Dacă scade prea mult, adaugă circa 100 ml apă.

Fierbe pastele conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj, până devin al dente. Scurge pastele de apă şi pune-le peste sos.

Presară deasupra pătrunjelul tocat, şi 75 g parmezan, dat pe râzătoare, şi serveşte cald.

Paste cu carne tocata de vita

Paste_cu_carne_tocata_de_vita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.