Paste cu carne de vita si busuioc

Printeaza

Paste cu carne de vita si busuioc din: paste, carne de vita, vin rosu, rosii, morcovi, ulei, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:Paste_cu_carne_de_vita_si_busuioc

  • 100 g paste
  • 600 g carne de vită-pulpă
  • 300 ml vin roșu
  • 4 roșii
  • 2 morcovi
  • ulei
  • busuioc uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie carnea cuburi și se prăjește 3-4 minute în ulei bine încins. Roșiile opărite se decojesc, se toacă mărunt și se adaugă peste carne.

Morcovii curățăți se taie rondele și se pun peste celelalte ingrediente. Se presară sare, piper și busuioc uscat și se toarnă vinul. Se fierbe 60 minute pe foc moderat.

Se pune la fiert apă cu sare și se fierb pastele. Se limpezesc în apă rece și se adaugă peste carne. Se introduce cratița în cuptor și se mai coace 30 minute.

Paste cu carne de vita si busuioc

Paste_cu_carne_de_vita_si_busuioc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.