Paste cu carnati

Printeaza

Paste cu carnati din: paste, carnati, ceapa, ardei, ulei, parmezan, sare.

Ingrediente:Paste cu carnati

  • o pungă paste scurte
  • 2 cârnati cabanos
  • 2 fire ceapă verde
  • un ardei gras
  • o lingură ulei
  • parmezan
  • un praf sare

 

Mod de preparare:

Se pun pastele la fiert în apă cu un praf de sare. În ulei se pun la călit cârnatii tăiati felioare. Se scot cârnatii cu o spumieră si se pune la călit ardeiul tăiat. Se lasă 5 minute.

Se scurg pastele, se pun în tigaie peste ardei, se adaugă cârnatii şi se mai lasă 5 minute împreună. Se servesc cu ceapă verde deasupra şi parmezan.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.