Paste cu carnati picanti

Printeaza

Paste cu carnati picanti din: paste, sos de paste, carnati picanti, unt, ceapa, ardei gras si rosii in bulion.

 

Ingrediente:Paste cu carnati picanti

  • paste
  • sos de paste
  • carnati picanti
  • unt
  • ceapa
  • ardei gras
  • 1 cutie rosii in bulion

 

Mod de preparare:

Se taie carnatii felii subtiri si se prajesc in unt topit cateva minute. Se pun apoi pe prosoape de hartie pentru a absoarbe uleiul. Se pastreaza doar o parte din uleiul ramas in tigaie.

In uleiul pastrat se pune la prajit ceapa tocata si ardeiul tocat cateva minute, apoi se mai adauga carnatii si rosiile in bulion. Se amesteca bine si se lasa sa se gateasca cateva minute, dupa care se adauga sos de paste si pastele si se mai lasa la fiert.

Se servesc fie amestecate, fie pastele dedesubt si deasupra carnatii, dupa preferinta.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.