Paste cu broccoli si carne de crab

Printeaza

Paste cu broccoli si carne de crab din: frunze de broccoli, bicarbonat de sodiu, paste, unt, carne de crab, cimbru, ulei de masline, usturoi, ardei iute, supa de legume, parmezan, sare.

Ingrediente:Paste_cu_broccoli_si_carne_de_crab

  • 100 g frunze de broccoli
  • 1 praf bicarbonat de sodiu
  • 320 g paste
  • 50 g unt
  • 210 g carne de crab
  • 20 g cimbru
  • 100 ml ulei de masline
  • 20 g usturoi
  • 5 g ardei iute
  • 50 ml supa de legume
  • 20 g parmezan
  • sare

 

Mod de preparare:

Se opăresc frunzele de broccoli în apă clocotită cu un praf de bicarbonat; se scot din apă după 5 secunde şi se transferă imediat într-un vas cu gheaţă – numai aşa frunzele îşi păstrează culoarea verde frumoasă.

Se pun la fiert pastele în apă clocoti­tă şi se fierb al dente. Se topeşte untul într-o tigaie şi se adaugă cimbru şi car­ne de crab; se încălzesc, nu se prăjesc. Se pasează frunzele de broccoli cu câteva cuburi de gheaţă, 50 ml ulei de măsline şi sare.

Intr-o tigaie se încinge restul de ulei şi se prăjesc usturoiul tocat şi ardeiul iute; se stinge cu supă şi se adaugă pastele, apoi amesteculde broccoli şi parmezanul. Se amestecă bine si se repartizează pe farfurii. Deasupra se aşază carne de crab şi se decorează cu câte o frunză de broccoli.

Paste cu broccoli si carne de crab

Paste_cu_broccoli_si_carne_de_crab

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.