Paste cu branza si ciuperci

Printeaza

Paste cu branza si ciuperci din: paste, ciuperci, unt, smantana, branza, sare, piper.

Ingrediente:Paste cu branza si ciuperci 

  • 200 g paste
  • 10 ciuperci
  • 50 g unt
  • 250 ml smântână
  • un cub brânză
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile se taie foarte mărunt şi se pun la călit în unt. Se lasă 10 minute şi între timp se pun la fiert pastele.

In tigaie se adaugă smântână, brânza, un praf de sare şi piper, după gust. Se pun şi pastele scurse, se mai lasă pe foc circa 5 minute.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Salata de paste, naut si pui

Salata de paste si masline

Salata de paste si masline din: paste, rosii, masline, broccoli, conopida, ardei, lamaie, ulei, sare. Ingrediente: 300 g paste 10 roşii mici 100 g măsline fără sâmburi 3 bucheţele broccoli 3 bucheţele conopidă un ardei gras zeama unei jumătăţi de lămâie 2 linguri ulei de măsline sare   Mod de preparare: Pastele se pun la […]

Paste la cuptor cu busuioc

Paste la cuptor cu busuioc din: penne, sunca, ou, smantana, busuioc, cascaval. Ingrediente: un pachet penne 200 g şuncă 250 ml smântână grasă un ou busuioc proaspăt 4 felii caşcaval feliat piper   Mod de preparare: Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe pachet. Intre timp, se bate oul cu smântână, sare şi […]

Salata de paste cu masline verzi 

Salata de paste cu masline verzi 

Salata de paste cu masline verzi din: paste, rosii, masline, broccoli, conopida, ardei, lamaie, ulei, sare. Ingrediente: 300 g paste 10 roşii mici 100 g măsline 3 bucheţele broccoli 3 bucheţele conopidă un ardei gras zeama de lămâie 2 linguri ulei de măsline sare   Mod de preparare: Pastele se pun la fiert în apă cu […]

Paste cu carne de porc si salvie

Paste cu sunca si sos de branza

Paste cu sunca si sos de branza din: paste, sunca, smantana, unt, crema de branza, sare, piper. Ingrediente: 200 g paste 4 felii şuncă 150 ml smântână de gătit 200 g cremă de brânză cu verdeaţă 25 g unt sare piper   Mod de preparare: Se pune apă ia fiert şi apoi se pun pasteîe. […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.