Paste coapte cu prosciutto, spanac si tomate

Printeaza

Paste coapte cu prosciutto, spanac si tomate din: paste fusilli, prosciutto, spanac, pulpă de roşii, brânză ricotta, lapte, usturoi, oregano, parmezan, ulei de măsline, sare, piper.

Paste_coapte_cu_prosciutto_spanac_si_tomate

Ingrediente:

  • 375 g paste fusilli
  • 6 felii prosciutto
  • 400 g spanac mărunţit
  • 800 g pulpă de roşii
  • 200 g brânză ricotta
  • 100 ml lapte
  • 1 căţel de usturoi, tocat
  • 1 linguriţă oregano
  • 20 g parmezan ras
  • ulei de măsline pentru stropit
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Incălzeşte cuptorul la 180 °C. Pune la fiert pastele într-o oală cu apă clocotită şi sare, mai puţin timp decât indică instrucţiunile de pe ambalaj.

Scurge-le şi lasă-le să stea într-un vas mare termorezistent. Adaugă spanacul, roşiile, brânza ricotta, laptele, usturo­iul, oregano şi 3 felii de prosciutto.

Amestecă uşor cu o lin­gură şi condimentează cu sare şi piper. Pune şi celelalte felii de proscuitto şi parmezan.

Stropeşte cu ulei şi lasă la cuptor 15 minute până când pastele devin aurii.

Paste coapte cu prosciutto, spanac si tomate

Paste_coapte_cu_prosciutto_spanac_si_tomate

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Sparanghel la cuptor cu prosciutto si parmezan

Sparanghel la cuptor cu prosciutto si parmezan din: sparanghel verde si alb, prosciutto crudo, ulei de măsline extravirgin, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 300 g de sparanghel verde 200 g de sparanghel alb 100 g de prosciutto crudo 3 linguri de ulei de măsline extravirgin 2 linguri de parmezan ras sare şi piper Mod de preparare: […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Cam mare aglomeratie in tava aia :))))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.