Paste carbonara cu legume

Printeaza

O reteta de paste carbonara cu legume din: spaghetti, ceapa, ulei, sunca, sparanghel, patrunjel, usturoi, galbenusuri, concentrat vegetal, parmezan si pesmet.

Ingrediente:Paste carbonara cu legume

  • 250 g spaghetti sau tagliatelle
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1 lingura ulei
  • 100 g sunca
  • 150 g sparanghel
  • 150 ml smantana
  • 1 lingura patrunjel proaspat, tocat
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 2 galbenusuri, batute
  • 4 linguri concentrat vegetal
  • 5 linguri parmezan ras
  • 4 linguri pesmet

 

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200˚ C. Caleste ceapa si sunca, apoi adauga usturoiul si mai caleste timp de un minut.

Fierbe pastele, conform instructiunilor de pe ambalaj, scurge-le si incorporeaza imediat in ele, cat sunt fierbinti, galbenusurile batute. Fierbe la abur sparanghelul, eventual deasupra pastelor, in timp ce acestea fierb.

Amesteca pastele cu ou impreuna cu amestecul de sunca si ceapa, adauga sparanghelul, smantana, concentratul vegetal si jumatate din parmezanul ras.

Toarna amestecul intr-un vas termorezistent. Amesteca parmezanul ramas, pesmetul, patrunjelul si uleiul de masline si persara-l peste spaghetti. Da la cuptor si coace 15 minute.

Paste carbonara cu legume

Paste carbonara cu legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.