Paste carbonara cu verdeata

Printeaza

Paste carbonara cu verdeata din: ulei de masline, costita, usturoi, paste, smantana, oua, branza cu mucegai, patrunjel.

Ingrediente:Paste_carbonara_cu_verdeata

  • 1 lingura ulei de masline
  • 120 g costita taiata cuburi
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 400 g paste penne
  • 150 ml smantana
  • 2 oua
  • 100 g branza cu mucegai
  • patrunjel proaspat, tocat

 

Mod de preparare:

Intr-un vas larg încinge uleiul şi prăjeşte costiţa până când se rumeneşte şi apoi adaugă usturoiul; ţine pe foc 1 min, amestecând continuu.

Intre timp, fierbe pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj. Scurge de apă şi combină cu costiţa. Combină separat smântână cu ouăle şi adaugă peste paste; adaugă aproape toată brânza cu mucegai.

Serveşte pastele în boluri individuale cu brânza rămasă presărată deasupra şi cu pătrunjelul proaspăt, tocat.

Paste carbonara cu verdeata

Paste_carbonara_cu_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.