Paste Carbonara cu dovlecei

Printeaza

Paste Carbonara cu dovlecei din: spaghete, dovlecei, bacon afumat, smantana, parmezan, mozzarella, galbenusuri, sare, piper, busuioc, ulei de masline, usturoi.

Inrgediente:Paste_Carbonara_cu_dovlecei

  • 400 g spaghete
  • 4 dovlecei medii
  • 400 g bacon afumat
  • 150 ml smantana
  • 150 ml parmezan
  • 150 g mozzarella
  • 3 galbenusuri
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • ulei de masline
  • usturoi

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele în apă cu sare, ur­mând indicaţiile de pe ambalaj. In plus, în apa cu sare mai adaugi şi puţin ulei. Când sunt gata, scurgi pastele de apă.

Pui puţin ulei de măsline peste acestea. Cureţi dovleceii de coajă şi îi tai feliuţe foarte subţiri pe care le pui la călit împreună cu baconul afu­mat şi usturoiul zdrobit.

Amesteci bine mozzarella cu smântână. Adaugi sare şi gălbe­nuşurile şi amesteci iar. Compoziţia obţinută o pui peste spaghetele fierbinţi. Apoi adaugi şi dovlecelul călit.

Presari busu­ioc. Condimentezi după gust cu sare şi piper. Pastele rezultate le pui în farfurii întinse. Serveşti pastele fierbinti cu parmezan ras presarat deasupra.

Paste Carbonara cu dovlecei

Paste_Carbonara_cu_dovlecei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.