Paste carbonara cu broccoli si carnati

Printeaza

O reteta de paste carbonara cu borccoli si carnati din: ulei de masline, carne de porc, oua, parmezan, spaghete, broccoli si usturoi.

Ingrediente:Paste carbonara cu broccoli si carnati

  • 1 lingura ulei de masline
  • carnea scoasa din 8 carnati de porc, facuta chiftelute
  • 3 oua
  • 50 g de parmezan, ras, plus extra pentru servire
  • 300 g de spaghete
  • 1 capatana de broccoli, rupta in buchetele
  • 2 catei de usturoi

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă mare, se încinge uleiul şi se prăjesc chifteluţele până se rumenesc. Pentru ca acestea să nu se ardă, se întorc des pe toate părţile. între timp, se amestecă ouăle cu parmezanul şi se asezonează.

Se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se adaugă broccoli peste paste, în ultimele trei minute, apoi se scurge totul, dar se păstrează o cană din apa fiartă. Se pune usturoiul peste chifteluţe şi se mai lasă pe foc câteva minute, cu grijă ca să nu se ardă. Se dă la o parte cratiţa de pe foc.

Se pun pastele şi broccoli în cratiţă peste chifteluţe, apoi se toarnă amestecul de ou. Se amestecă toate ingredientele unu-două minute. Căldura pastelor va găti sosul, iar, dacă acesta este prea gros, se diluează cu puţină apă fierbinte rămasă. Se servesc pastele în patru boluri.

Paste carbonara cu broccoli si carnati

Paste carbonara cu broccoli si carnati

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.