Paste cu brânză dulce

Printeaza

O reteta de paste cu branza dulce din: paste, sare, ceapa, ardei gras, rosii, arpagic, ulei de masline, crema de branza si piper.

Ingrediente:Paste cu brânză dulce

  • 500 g paste subţiri
  • sare
  • 2 cepe
  • 2 ardei graşi roşii
  • 3 roşii
  • 1/2 legătură arpagic
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 300 g cremă de brânză
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele în apă cu sare conform instrucţiu­nilor de pe pachet. Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o felioare. Pregătiţi legumele. Eventual, îndepărtaţi seminţele roşiilor şi tăiaţi-le cu­buri.

Curăţaţi arpagicul, spălaţi-l şi tăiaţi-l rulouri.

Scurgeţi pas­tele. Incingeţi uleiul într-o tigaie şi căliţi acolo ceapa. Adău­gaţi ardeiul şi căliţi totul cca. 3 minute. Adăugaţi roşiile şi căliţi- le alte 2 minute.

Incorporaţi pastele, brânza şi arpagicul şi con­dimentaţi totul cu sare şi piper.

Paste cu branză dulce

Paste cu brânză dulce

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.