Paste aromate cu peste

Printeaza

O reteta de paste aromate cu peste din: spaghete, file de cod, ceapa, ciuperci, cimbru verde, sare, piper negru, ulei de masline, otet balsamic, unt si masline verzi.

Ingrediente:

  • 300 g spaghete
  • 200 g file de cod
  • o legatura ceapa
  • 4 ciuperci
  • 4 catei usturoi
  • cimbru verde
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • o lingura otet balsamic
  • 50 g unt
  • masline verzi

 

Mod de preparare:

Se spală bucăţile de cod, se şterg şi se rumenesc pe grătar. Separat, se pun pastele să fiarbă conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se scot în sită după ce au fiert şi se lasă 2-3 minute sub jet de apă rece.

Se taie ceapa verde mărunt. Se adaugă usturoi, cimbru, oţet şi ciuperci. Se adaugă uleiul de măsline, sarea şi piperul şi se trec uşor prin blender. Cu acest sos se ung feliile de peşte.

Se amestecă pastele cu pestele în sos şi se servesc cu măsline verzi. Se ornează cu pătrunjel.

Paste aromate cu peste

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.