Paste aromate cu rosii

Printeaza

Paste aromate cu rosii din: paste, rosii, ceapa, bulion, busuioc, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Paste aromate cu rosii

  • o pungă paste
  • 10 roşii mici
  • o ceapă
  • o lingură bulion
  • 2-3 frunze busuioc
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa tăiată mărunt se pune la călit în ulei. Se presară cu sare. Intre timp, se pun şi pastele la fiert şi se lasă conform instrucţiunilor de pe pachet.

Când s-a înmuiat ceapa, se adaugă bulionul desfăcut cu puţină apă.

Se pun pastele, se adaugă un polonic mic de apă în care au fiert, se lasă 5 minute, apoi se adaugă roşiile tăiate în două. Se trage de pe foc, se pune busuiocul şi se potriveşte gustul de sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.