Păstârnac cu glazura de muştar
PrinteazaPăstârnac cu glazura de muştar din: pastarnac, mustar, faina, piper, sare de mare si grasime de pasare.
- 800 g pastarnac, curatat si taiat felii, pe lungime
- 2 lingurite mustar
- 1 lingura faina
- 1/2 lingurita piper macinat grosier
- 1/2 lingurita sare de mare
- 3 linguri grasime de pasare
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la semnul 6/200 grade. Pune păstârnacul într-un vas cu apă clocotinda şi fierbe trei minute. Scurge bine. Amestecă muştarul cu făina, piperul şi sarea şi toarnă peste păstârnac, astfel încât amestecul să acopere bine toate feliile.
Pune grăsimea de pasăre într-o tavă mare de copt şi încălzeşte-o la cuptor până se încinge. Pune apoi păstârnacul în tavă şi agită puţin tava, astfel încât grăsimea să acopere feliile de păstârnac. Coace la cuptor 20-25 minute.
Păstârnac cu glazura de muştar
Pofta buna!