Păstârnac cu glazura de muştar

Printeaza

Păstârnac cu glazura de muştar din: pastarnac, mustar, faina, piper, sare de mare si grasime de pasare.

Ingrediente:Pastârnac_cu_glazura_de_mustar

  • 800 g pastarnac, curatat si taiat felii, pe lungime
  • 2 lingurite mustar
  • 1 lingura faina
  • 1/2 lingurita piper macinat grosier
  • 1/2 lingurita sare de mare
  • 3 linguri grasime de pasare

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la semnul 6/200 gra­de. Pune păstârnacul într-un vas cu apă clocotinda şi fierbe trei minute. Scurge bine. Amestecă muştarul cu făina, piperul şi sarea şi toarnă peste păstârnac, astfel încât ameste­cul să acopere bine toate feliile.

Pune grăsi­mea de pasăre într-o tavă mare de copt şi încălzeşte-o la cuptor până se încinge. Pune apoi păstârnacul în tavă şi agită puţin tava, astfel încât grăsimea să acopere feliile de păstârnac. Coace la cuptor 20-25 minute.

Păstârnac cu glazura de muştar

Pastârnac_cu_glazura_de_mustar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.