Pastai scazute cu usturoi si verdeata

Printeaza

Pastai scazute cu usturoi si verdeata din: pastai, usturoi, boia, patrunjel, marar, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Pastai scazute cu usturoi si verdeata

  • 500 g păstăi
  • 5 căţei mari de usturoi
  • 1 linguriţă boia dulce
  • pătrunjel
  • mărar
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Păstăile se spală, se curăţă de capete şi se rup în 2-3 bucăţi. Se taie 3 căţei de usturoi. In uleiul încins se adaugă usturoiul şi se căleşte.

Se adaugă apoi păstăile şi se călesc încă 2-3 mi­nute, amestecând des. Se acoperă păstăile cu 2 căni de apă, se adaugă condimentele şi verdeţurile tocate mărunt.

Se pune capacul şi se fierbe la foc mediu pentru aproximativ 30 de minute.

Se adaugă restul de 2 căţei de usturoi striviţi şi se fierbe încă 5 minute fără capac, ca să scadă sosul de pe păstăi. Se servesc singure, cu pâine prăjită, sau drept garnitură. Se condimentează după gust.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. E mancare de post, nu-i asa?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.