Pastai gratinate cu rosii

Printeaza

Pastai gratinate cu rosii din: fasole pastai, ceapa, rosii, patrunjel, unt, otet, sare, piper.

Ingrediente:OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • 750 g fasole pastai
  • 200 g ceapa
  • 200 g rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 g unt
  • 15 ml otet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Păstăile se curăţă de capete şi aţe şi se fierb 1 minut la foc iute, apoi încă 10 la foc mic. Ceapa se taie solzişori fini şi se căleşte puţin în unt. Se adaugă fasolea scursă, apoi oţet, sare şi piper şi se mai fierb toate 2-3 minute la foc mic. Roşiile se taie rondele şi pătrunjelul se toacă mărunt.

Se încinge cuptorul la 190°C, se aşează fasolea într-un vas termorezistent, cu roşiile şi pătrunjelul deasupra. Se coace timp de 20 de minute.

Pastai gratinate cu rosii

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.