Pastai de fasole cu sos de rosii

Printeaza

Pastai de fasole cu sos de rosii din: pastai de fasole, usturoi, ulei de masline, rosii, sare, piper.

 

Ingrediente: Pastai_de_fasole_cu_sos_de_rosii

  • 680 g fasole pastai, rupta bucati
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • ulei de masline
  • 1 conserva de 400 g rosii taiate
  • sare si piper negru proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Intr-o strecuratoare acoperita cu folie de staniol si asezata deasupra unei oale cu apa in clocot, gatiti la abur pastaile de fasole.

In timp ce se fragezesc pastaile, pregatiti rapid un sos de rosii: prajiti usturoiul in putin ulei de masline, adaugati rosiile, lasati sa dea in clocot, apoi asezonati si fierbeti la foc mic 15 minute, pana cand se ingroasa sosul.

Asezonati din nou, dupa gust. Cand pastaile de fasole sunt gata, amestecati-le in sos.

Pastai de fasole cu sos de rosii

Pastai_de_fasole_cu_sos_de_rosii

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.