Pasta mozaic cu hrisca

Printeaza

Pasta mozaic cu hrisca din: hrisca, masline, ceapa, ardei, sare, patrunjel.

Ingrediente:Pasta_mozaic_cu_hrisca

  • 100 g hrişcă
  • 100 g măsline naturale
  • 2 cepe
  • 2 ardei graşi diferit coloraţi
  • sare
  • frunze de pătrunjel pentru decor

 

Mod de preparare:

Pui hrişca să se înmoaie de seara, în 300 ml apă călduţă. A doua zi, o scurgi bine, în strecurătoare. Indepărtezi sâmburii măslinelor.

Cureţi şi speli ceapa şi ardeii. Tai mărunt atât ardeii, cât şi ceapa. Mixezi în blender boabele de hrişcă şi măslinele, până obţii o pastă fină, în care încorporezi ardeii, ceapa şi puţină sare.

Serveşti pasta imediat, pe felii de graham prăjite în cuptor, pe lipii libaneze sau, pentru o masă festivă, poţi umple cu o astfel de pastă roşioare, ardei mici verzi şi castraveţi.

Decorezi tartinele sau legumele umplute cu frunze de pătrunjel.

Pasta mozaic cu hrisca

Pasta_mozaic_cu_hrisca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.