Pasta de sardine

Printeaza

Pasta de sardine din: sardine in ulei, crema de branza, coriandru sau patrunjel, suc de lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Pasta de sardine

  • 2 conserve sardine in ulei
  • 250 g crema de branza
  • coriandru sau patrunjel
  • 2 linguri suc de lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pestele se scurge de ulei si se pasează cu furculiţa. Se adaugă crema de brânză, verdeaţa tocată mărunt, sare si piper.

Se potriveşte gustul cu suc de lămâie si se dă la rece.

Se serveşte pe pâine de casă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.