Pasta de peste si branza

Printeaza

Pasta de peste si branza din: ton, crema de branza, ceapa, castraveciori.

Ingrediente:Pasta de peste si branza

  • o cutie ton în suc propriu
  • 125 g cremă de brânză
  • o ceapă mică
  • castraveciori pentru servit

 

Mod de preparare:

Tonul se pune la scurs. Crema de brânză se pune într-un castron. Se adaugă tonul scurs şi ceapa curăţată şi tăiată mărunt. Se mixează bine până se încorporează toate ingredientele. Dacă pasta este prea uscată, se adaugă un pic de smântână şi se amestecă.

Se serveşte pe pâine, decorată cu felii subţiri de castraveciori.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • pasta de branza de oaie pe paine
Sumar
recipe image
Nume reteta
Pasta de peste si branza
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 2 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.