Pasta de peste cu ceapa

Printeaza

Pasta de peste cu ceapa din: conserve de peste, ceapa, margarina, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Pasta de peste cu ceapa

  • 2 conserve de peşte în ulei
  • 1 ceapă
  • 100 g măr­gărina
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Peştele se scurge de ulei, se pasează, se freacă cu margarina până se omogenizează, se adaugă zeamă de lămâie, sare şi piper, după gust. La sfârşit se adaugă ceapa tocată mărunt.

Se folo­seşte la sandvişuri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.