Pasta de naut cu usturoi si mustar

Printeaza

Pasta de naut cu usturoi si mustar din: năut, ulei, ceap sau usturoi, ou, mustar, zeama de lamaie, piper alb macinat, sare, ridichi, rosii.

Pasta_de_naut_cu_usturoi_si_mustar

Ingrediente:

  • 200 g năut
  • 50 ml ulei
  • 1 ceapă mică sau, după preferinţă, câţiva căţei de usturoi
  • 1 gălbenuş
  • 1 linguriţă muştar
  • zeamă de lămâie
  • piper alb măcinat
  • sare
  • ridichi
  • roşii

Mod de rpeparare:

Pui boabele de năut în apă rece, să stea măcar 4 ore sau de seara până dimineaţa. Scurgi apa şi pui năutul la fiert în apă rece, până se,înmoaie boabe­le.

Poţi cumpăra conserve cu năut fiert, dar eu pre­fer să le fierb pentru a nu conţine conservant. Când sunt fierte, scurgi apa, dar o păstrezi.

Dai boabele reci în blender, împreună cu gălbenuşul şi celelalte ingrediente.

Potriveşti gus­tul de piper şi sare, adaugi zeamă de lămâie, după gust şi serveşti pasta de năut cu o salată de roşii, ardei şi ridichi. îţi va da energie şi o stareţe bine pentru întreaga zi.

Pasta de naut cu usturoi si mustar

Pasta_de_naut_cu_usturoi_si_mustar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.