Pasta de naut cu patrunjel

Printeaza

Pasta de naut cu patrunjel din: naut, pasta de susan, ulei de masline, chimen, boia iute, usturoi, patrunjel, sare.

Ingrediente:Pasta de naut cu patrunjel

  • 250 g năut
  • 1 lingură cu pastă de susan
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • 1/2 linguriţă de chimen
  • 1/2 linguriţă cu boia iute
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbe năutul înmuiat de cu seară. După ce a fiert, curăţă-l de coajă şi trece-l printr-o sită.

Adaugă pasta de susan, uleiul, chimenul, usturoiul zdrobit şi sare. Subţiază cu apa în care a fiert năutul.
La final, încorporează pătrunjelul tocat şi boiaua.

Lasă la rece 30 de minute. Serveşte cu lipii libaneze.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.