Pasta de morcovi tartinabila

Printeaza

Pasta de morcovi tartinabila din: morcovi, ceapa, ardei, rosii, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pasta de morcovi tartinabila

  • 2 morcovi mari
  • 2 cepe
  • 3 ardei capia mari
  • 3 roşii coapte
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper alb măcinat

 

Mod de preparare:

Coci ardeii capia pe flacăra aragazului şi îi laşi acoperiţi într-o oală, 10 minute. Ii cureţi de cotoare şi îi decojeşti.

Cureţi ceapa şi morcovii. Toci fin ceapa şi razi mare morcovii. Inăbuşi ceapa şi morcovii în ulei, adăugând treptat 100 ml apă fierbinte.

Opăreşti roşiile, le decojeşti şi le pasezi. Când ceapa şi morcovii s-au înmuiat, pui în vas pasta de roşii şi ardeii tocaţi mărunt. Fierbi la foc mic, până scade sosul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.