Pasta de miel

Printeaza

Pasta de miel din: carne de miel, morcovi, salam, unt, vin, ou, piper, sare, dafin, boia.

Ingrediente:Pasta de miel

  • 600 g carne de miel, fără os
  • 80 g morcovi
  • 80 g salam
  • 60 g unt
  • 40 ml vin
  • 1 ou
  • piper
  • sare
  • foi de dafin
  • boia

 

Mod de preparare:

Cureţi bine carnea de miel, o speli, o tai în bucăţi potrivite şi o pui la fiert, împreună cu foaia de dafin 84 şi morcovii, în apă rece cu sare.

După ce a fiert carnea şi s-a răcit, o dai de 2 ori prin maşina de tocat, împreună cu salamul curăţat de pieliţă. Amesteci pasta de carne cu unt, ou, sare, piper, vin şi boia.

Decorezi pasta cu felii de morcov fiert.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.