Pasta de masline si capere

Printeaza

Pasta de masline si capere din: masline, usturoi, capere, ansoa, suc de lamaie, ulei.

Ingrediente:Pasta de masline si capere

  • 400 g măsline fără sâmburi
  • un căţel usturoi
  • 2 linguri capere
  • 5 fileuri anşoa
  • suc de lămâie
  • ulei

 

Mod de preparare:

In bolul unui mixer se pun măslinele cu usturoiul feliat, caperele şi fileurile de anşoa. Se mixează turnând uleiul progresiv, în funcţie de gust.

Se gustă şi apoi se adaugă progresiv şi suc de lămâie. Se mixează bine şi apoi se serveşte cu pâine proaspătă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.