Pasta de masline negre

Printeaza

Pasta de masline negre din: masline, capere, usturoi, ulei, lamaie, piper.

Ingrediente:Pasta de masline negre

  • 200 g măsline negre fără sâmburi
  • 3 linguri capere bine scurse
  • 2 căţei usturoi
  • 125 ml ulei
  • o lingură suc de lămâie
  • piper

 

Mod de preparare:

Măslinele, usturoiul feliat şi caperele se pun în bolul unui mixer. Se măruntesc şi apoi tot la mixer se toarnă uleiul în fir subţire ca la maioneză.

Se adaugă şi sucul de lămâie, se mixează gustând dacă este suficient ulei. Se potriveşte gustul cu piper. Se lasă
15 minute la rece înainte de a servi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.