Pastă de măsline cu capere si fileuri de ansoa

Printeaza

O reteta de pasta de masline cu capere si fileuri de ansoa din: masline, file de ansoa, capere, usturoi si ulei de masline.

Ingrediente:Pastă de măsline cu capere si fileuri de ansoa

  • 250 g masline negre fara samburi
  • 6 fileuri de ansoa in ulei
  • 3 linguri de capere
  • 1 catel de usturoi
  • 100 ml ulei de masline

 

Mod de preparare:

Măslinele fără sâmburi le tai cât mai mici şi cureţi usturoiul, pe care îl tai apoi feliuţe subţiri. File- urile de anşoa le pui la scurs in uleiul în care au stat. pe şervete de hârtie, apoi le lai si pe ele mă­runt. Scurgi caperele din zeama în care au fost conservate.

Pui toate ingredientele într-un blender şi torni uleiul pe măsură ce se mărunţesc, aidoma preparării maionezei. Dai pasta la rece pentru 15 minute şi apoi o serveşti pe pâine prăjită.

Pastă de măsline cu capere si fileuri de ansoa

Pastă de măsline cu capere si fileuri de ansoa

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pasta de ansoa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.