Pasta de linte cu rozmarin

Printeaza

Pasta de linte cu rozmarin din: linte, rozmarin, ulei, marar, oregano, coriandru, ghimbir, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Pasta de linte cu rozmarin

  • 200 g linte roşie
  • 2-3 crenguţe de rozmarin
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 legătură mică de mărar tocat
  • 1/2 linguriţă de coriandru
  • cimbru
  • oregano
  • 1 linguriţă de chimen
  • 2 cm de ghimbir ras
  • 1-2 căţei de usturoi zdrobiţi
  • 1-2 fire de ceapă verde tocate
  • 1 lingură pastă de susan
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală lintea, se scurge şi se pune la fiert de trei ori, cu mai multă apă decât volumul boabelor de linte, pentru 20-30 de minute. Când sunt fierte, se scurg bine şi se mixează cu restul ingredientelor.

Se poate servi cu lipii calde sau pe rondele de ovăz.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.