Pastă de jumări si caşcaval

Printeaza

O reteta de pasta de jumari cu cascaval sin oua, jumari, maioneza, ceapa, mustar, margarina, cascaval, sare si piper.

Ingrediente:Pastă de jumări si caşcaval

  • 500 g jumări
  • 4 ouă fierte
  • 1 lingu­ră maioneză
  • 1 ceapă
  • 1 linguriţă muştar
  • 50 g margarină
  • 2 linguri caşcaval ras
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Dai jumări­le împreună cu ouăle fier­te şi ceapa prin maşina de tocat carne, de 2 ori.  In pasta obţinută adaugi maio­neza, muştarul, margarina şi caşcavalul ras fin.

Potriveşti gustul de sare şi piper. Freci bine totul la un loc, până ce se omogenizează. Ţii compoziţia la rece. Pasta obţinută este foarte bună pe o felie de pâine moale, cu murături deasupra.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • pasta de jumari cu ceapa

1 comentariu

  1. Foarte buna pasta de jumari

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.