Pasta de gogonele

Printeaza

Pasta de gogonele 

Laşi în strecurătoare până a doua zi 3 kg gogonele verzi date prin maşina de tocat carne. Adaugi 1/2 kg hrean măcinat, 1-1/2 bor­cane muştar (borcan de 450 g), 3 linguri zahăr, 300 g ulei, sare după gust, 15 aspirine pisate.

Toată compoziţia o freci cu o lingură de lemn, apoi o pui în borcane. Deasupra torni ulei fierbinte şi legi borcanele ca la zacuscă. Poţi consuma pasta în loc de muştar la fripturi.

Pasta de gogonele

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.