Pasta de ficat cu aspic

Printeaza

Pasta de ficat cu aspic

Se prepară o pastă de ficat apoi i se dă o formă cât mai estetică. Se lasă la frigider pentru a se întări.Pasta de ficat cu aspic

Se ornează cât mai artistic (gratii, filigran) cu ajutorul unui cornet în care se introduce o linguriţă de unt moale. Dintr-un gogoşar se fac diferite ornamentaţii. Se completează cu frunze de pătrunjel sau cu bucăţele de praz.

Toate aceste ornamentaţii se lipesc de pastă cu aspic lichid şi se introduce la frigider.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.